Kurv

 
I kurven:

0 varer
0,00 kr

 
  Når du opretter en konto, kan du nemt og sikkert handle på vores site
 
Glemt dit kodeord?
 

Welgegund

Italiensk inspiration - sydafrikansk innovation og passion!

I læ af Hawequa bjergene i et smukt hjørne af Western Cape ligger denne gård, som betegner sig selv om en familie ejet "boutique wine farm", der er funderet i det sydafrikanske med rødder tilbage til kontinentet. Her tænkes nok specielt på Middelhavsområdet og den livstil og filosofi som bl.a. Toscana er udtryk for, og som i stor udstrækning er værdigrundlaget på gården.

Daniel Langenhoven – the winemaker – har allerede slået sit navn fast i industrien og ser med Welgegund en mulighed for også at sætte sit mærke på en vingård og en produktion som sammenfatter alle de gode elementer af landet, jorden og passion for vinfremstilling, som her kommer til udtryk i hver flaske.

Med helt anderledes designs og præsentationer af vinene sætter man nye standarder, ikke blot for hvordan en vinetiket skal se ud, men så sandelig også for hvordan vin skal smage. Der er allerede vundet mange medaljer og rosende omtale af de fleste vinguruer, og så er der altså en Rosé vin fra denne gård, som man bare skal smage....hvis man da ellers kan få fat i den! 

Læs mere på www.welgegund.co.za

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.